Our Anniversary Darl..

Hubby&MeAku dan Dirimu Next Aniversary Ticker

Friday, October 23, 2009

Belated B'day..

To my both daugthers..
Bday kakak pada 20/09/2009 ( 10 th ) kebetulan Hari Raya Aidilitri..
Punye lah bangga dia coz satu dunia sambut bday dia..

Kelam kabut sangat..dengan persiapan nak raya..lupa sal kek bday dia..
tak sempat nak order kek untuk kakak..so beli jer kat kedai kek kak yah
itu pun kelam kabut
time nak balik kampung..kek ni jer yang ada..huhu


Bday adik on 17/10/2009..ibu order cup cakes n sambut kat taska with her friends..

ni lah cup cakes comey for damia's 4th bday..
Sian kakak dia tengok..makan ati..hehehe

BTW.. thanks to kamalina cakes for this cute cc..thvm

Sunday, July 19, 2009

Selamat Pengantin Baru Ery & Ima..


Acctually da sebulan da pon Wedding diorang..huhu.. lambat update..beselah..busy..
erm..ni majlis kenduri kawin anak sedara ktorg.. si pengantin lelaki tu ha.. Majlis da langsung pada cuti sekolah tu ari.. layan jerlah pic2 nih..


Ni masa majlis akad nikah kat rumah ima..


Batal air sembahyang..

ermm..sempat lagi buat lawak..

turn my hubby menepung tawar..

Yang ni majlis kat umah ery..wedding planner mak dia sendiri taww..
Cantik kann hijau jer..

Siap ngan meja VIP lagi tuh..

Biasa lah..last sekali mesti potong kek..huhu..

Tengok lar..our daughters..hikhik..
Lastly..for Ery & Ima, Pakcu, Makcu, kakak & Mia ucapkan
SELAMAT PENGANTIN BARU..SEMOGA BAHAGIA KEKAL ABADI..

Sunday, March 15, 2009

PEMBUKA KATA..PEMULA BICARA..

Assalamualaikum w.b.t...
Selamat Datang ke blog saya.. Di sini nanti saya akan menceritakan kisah saya bersama keluarga saya yang heppy2 and lovely2..hee...
Till then..wait for my story yah..